hotelek,szállás,wellness, wellness hotel, kupon
1 szállás a mai választékban

Villa Palmino *** - Seget Vranjica, Horvátország

Egy hét az Adrián, élje át a mediterrán dalmát életérzést

-42%
Ez az ajánlat elkelt
 • Időtartam az alapcsomagban
  8 nap / 7 éjszaka
 • Felnőtt vendégek száma
  4 vendég
 • Gyermekkedvezmény
  1 gyermek részére: 0 -tól 6 éves korig ingyenesen
 • Ellátás az alapcsomagban
  önellátás
 • Szolgáltatások a csomagban
  parkoló (korlátozott számban), wifi, gyermekbarát szolgáltatások (babaágy, etetőszék, fürdető kád)
 • További szolgáltatások a csomagban
  * FŐSZEZONBAN (07.01. - 09.02.) is foglalható 200 Euro/csomag felárért!
  * Elhelyezés modern berendezésű, TV-vel felszerelt vadiúj, légkondícionált* (dupla klíma: 7 Euro/éj) apartmanokban, jól felszerelt konyhával
  * Szombattól-szombatig terjedő periódusokban
 • Kupon beválthatósága / lejárata
  2017. Szep. 23.-ig

Az azonnali áras csomaghoz tetszés szerint
vásárolható kiegészítő szolgáltatások

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.

Villa Palmino ***

Seget Vranjica, Horvátország

Seget Vranjica egy barátságos, csöndes dalmát halászfalu. Páratlan vonzerejét idilli elhelyezkedése adja: a település egy kis földnyelven álló panorámadombra épült, változatos tengerparttal és pazar rálátással a környező szigetvilágra.

A vranjicai félsziget két oldalán kétféle adriai látképben is gyönyörködhet attól függően, hogy aznap a belső öböl, vagy a nyílt tenger romantikus kis strandjait választja (kb. 150 m). A félsziget két ellentétes oldala két külön világ, melynek köszönhetően Ön így egy helyen lakik, de két tengerparton nyaral. Aszerint, hogy reggel melyik oldalára fordulva ébred, melyik irányba kel fel, és indul le a parthoz.

A Villa Palmino mediterrán környezetben, a falucska központjától pár percre, a félsziget dombocskáján helyezkedik el.

Igazi családi nyaralóhely. 2+2 fős (1 db háló + nappali kihúzható kanapéval) ill. 4+2 fős (2
db háló + nappali kihúzható kanapéval) apartmanjai gyermekes családoknak is
ideális Az apartmanok vadonatújak, modern berendezéssel, TV-vel, klímával, jól felszerelt konyhával rendelkeznek. WIFI elérés biztosított. A környezet csodás.
 
Az Ön feltöltődésének fontos része a dalmát életérzés garantáltan megélhető élménye: a teraszon, lágy dalmát zenére kortyolgatott hűs söre társaságában Önt is hatalmába keríti a helyi életfilozófia: "Napközben csak kevés dolgot csinálok, hogy este jobban tudjak aludni.".
 
Segítőkész, vendégszerető magyar házigazda fogadja Önt. A helyszínen személyesen adjuk át kiválasztott apartmanja kulcsát. Helyismeretünkkel és tapasztalatunkkal, hasznos információkkal segítünk, hogy nyaralása még tökéletesebb legyen.
 
Romantikus strandok, kristálytiszta tenger: a félsziget sokszínű, változatos tengerpartja bejárható közelségben telis-tele van kiugróan tiszta vizű, barátságos kis strandokkal. Szállásától kényelmes sétával bármerre is indul el, biztosan talál kedvére való kavicsos, apróköves partszakaszt, vagy rejtett, igazi szabadságérzetet nyújtó sziklás, vadregényes öblöket. Kicsivel távolabb akár az elegáns, fiatalos, életteli beach-en is kedvére fürödhet.

A település központi része kis halászkikötőjével és strandjaival védett öbölre néz, ahol nincsenek nagy szelek, nagy hullámok. Így itt kisgyermekek számára is biztonságos a fürdés.

A jó helyi közlekedésnek köszönhetően busszal és kishajóval is beutazhat a szomszédos Trogirba, ami Dalmácia egyik turisztikai ikonja. Innen az Adria legolcsóbb kompjárataival juthat el a környékbeli szigetekre.

Üdülőhelyi illeték: 1€/fő/éj (0-12 éves: ingyenes; 12-18 éves: 0,5 €)
*Dupla klíma: 7€/éj

"Nyaraljon nálunk az Adrián úgy, mintha hazajönne!" Tapasztalja meg Ön is azt a szívdobogtató életérzést, mellyel itt Horvátországban ajándékozzuk meg nyaranta magyar vendégeinket.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Itt kérdezzen, írásban a szálláshelytől és/vagy a Gulliver Traveltől akár már a vásárlás előtt is. (szabad időpontok, érvényesség, árak, stb...)

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad!
Érdeklődését, mindig írásban tegye meg itt, ebben a Kérdezzen mezőben, NE telefonon. A szálláshely partnereinkkel, vagy irodánkkal folytatott telefonos beszélgetésekre hivatkozva nem tudunk segíteni.
Végleges foglalását a megvásárolt, vagy lefoglalózott utalványok alján található elérhetőségen kell majd leadni.

Külföldi szálláshelyre vonatkozó információkérést angol vagy német nyelven fogalmazza meg, ha nem írták ki, hogy beszélnek magyarul!

Még 1000 karakter
elküldöm

Fizetési lehetőségek:

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Postai utánvét: Az utalvány letöltéséhez és érvényesítéséhez szükséges hitelesítő kódot utánvéttel, postázzuk Önnek. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!

Vélemények

Villa Palmino *** vélemények

Copyright RoomForum

További ajánlataink a közelben

Ezt kérem ajándékba, ezért:

Licit történet

Ezt kérem...
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757